Wat u wel en niet moet doen tijdens het winkelen Babykleding

Wat u wel en niet moet doen tijdens het winkelen Babykleding

Kleine baby’s zijn de meest verbazingwekkende en lieve dieren in deze hele wereld. Kinderen hebben een meerdere keren meer gevoelige huid dan een volwassene, dus ze moeten ook extra aandacht besteden aan elke verwachting van kleding of babyartikelen die we voor hen gebruiken. In het geval dat u niet weet wat u moet zoeken voor uw nieuw verwekte baby, moet u niet worden vernederd of gestrest in het licht van het feit dat er veel voogden zoals u zijn.

Veel voogden die voor het eerst een voogd hebben, raken in verwarring bij het kopen van kleding voor hun pasgeboren kind. Uit mijn ervaring vertel ik jullie dat het kopen van kleding voor deze kleine charmante kinderen een stimulerende boodschap is. Uit de ervaring met het grootbrengen van twee kinderen, wil ik misschien wat do’s en don’ts delen bij het kopen van kleding voor je baby.

Do’s

1. Bied prioriteit aan stof: –

Er zijn verschillende soorten texturen beschikbaar op zoek naar een gevoelige babyhuid. Onthoud voortdurend dat de huid van een kind aanzienlijk gevoeliger is dan u zelfs maar kunt bedenken, dat is de motivatie achter waarom voogden moeten zoeken naar een delicate, gladde en huidvriendelijke textuur. U kunt het materiaal van achteren naar voren draaien en de niet-schurende werking met uw hand voelen. Kinderen krijgen effectief huiduitslag, dus probeer wrede en krassende dingen te ontwijken, ze kunnen de tere huid van een baby beschadigen. Katoen is dus de meest ideale keuze. Katoenen stof trekt 10% samen na de eerste wasbeurt; koop 1 of 2 maat groter dan je echte kindermaat.

2. Aangename kleding geeft je een gelukkige baby: –

Koop doorlopend aangenaam materiaal voor uw kind. Blijf uit de buurt van brute plekken op de kledingstukken. Zoek naar bovenkleding zonder kraag of delicate kraag. De kraag en de pleisters zorgen ervoor dat het materiaal heerlijk is, maar het voelt niet goed voor de baby, het kan huiduitslag veroorzaken in de nek van de baby. Je zult al snel klagen na 5 minuten dat je het op het lijf van je mooie jongen hebt gelegd. Zorg ervoor dat het materiaal dat je koopt voldoende ruimte heeft om het kinderhoofdje te ervaren; strakke nekweefsel door het hoofd van de baby halen kan hem op verschillende manieren pijn doen.

3. Koop kleding op basis van het weer: –

Koop continu kledingstukken die geschikt zijn voor uw kind volgens de kenmerkende klimaatomstandigheden. Overweeg voor het winterseizoen meubels uit één stuk die zelfs babyvoetjes warm houden. Blijf uit de buurt van zoiets als stokken rond het middenrif van de baby en maakt hem aangenaam. Probeer geen broeken of spijkerbroeken te kopen, ondanks het feit dat ze er populair uitzien omdat ze niet comfortabel zijn. Zoek voor het zomerseizoen naar katoenen bovenkleding met open hals en delicate shorts. Koop die materialen die ervoor kunnen zorgen dat ze warmte vasthouden.

4. Zet contant geld opzij: –

Probeer niet om babymateriaal van de juiste maat te kopen, ga consequent voor 1 of 2 maten voor de werkelijke grootte, het doel is dat baby’s zich snel ontwikkelen en een paar texturen 10% verschrompelen na de eerste wasbeurt. Een paar winkels verkopen kledingstukken tegen een lagere prijs als je ze in sets krijgt, dat betekent niet dat je als het ware alle kledingstukken voor de zomer koopt. In het geval dat uw baby 8 maanden oud is, moet u bovendien babykledingstukken van 14 jaar en een half kopen. U kunt zelfs uw oude gebruikte babykleding op verschillende sites op internet verkopen.

Don’ts

1. Probeer de gevaren niet te verstikken: –

Ontwijk kledingstukken voortdurend met extra sluitingen en ritsen, uw waardevolle kind kan ze onbedoeld inslikken en zo nu en dan consequent zoeken naar een vrije vangst en kapotte zoom op babymateriaal als er een probleem is of de stof vervangen. Koop ‘s zomers shirts met open hals voor baby’s en voor het winterseizoen eendelige outfits zonder mouwen.

2. Probeer geen dure modieuze kleding te kopen: –

Koop nooit dure kleding voor uw baby, er zijn twee verklaringen achter. De eerste is dat kinderen zich sneller ontwikkelen, dus al snel zullen die kostbare kledingstukken niets verdienen. Zomerkleding is in de winter andersom nutteloos. De tweede de belangrijkste verklaring is dat chique kledingstukken niet blij zijn voor kinderen, ze hebben patches, ritsen, extra sluitingen en nog veel meer die de babyhuid kunnen hinderen en hem zelfs rode vlekken kunnen geven.

3. Probeer Tight Elastic niet te kopen: –

Probeer strakke, flexibele spijkerbroeken, broeken en hemdsmouwen te ontwijken. Strak, veelzijdig materiaal kan de baby verbazingwekkend ongemakkelijk maken en het kan zelfs krassen maken op het stuk van het lichaam waar de flexibele wrijft. Zoek continu naar korte broeken of jeans met zacht flexibel of zonder veelzijdig. Overweeg voortdurend huidvriendelijke kledingstukken voor kleine baby’s.

Een paar tips waar ouders rekening mee moeten houden: –

Koop zachte schaduw voor een recent verwekt kind.

Kies een textuur die geen probleem vormt voor het ontspannen van de baby.

Probeer de verklaring te achterhalen als het kind voortdurend huilt, kledingstukken kunnen hem van streek maken.

Probeer geen strakke kleding te kopen, zoek consequent naar iets grotere maten dan de echte babymaat.

Kies kledingstukken die allesbehalve moeilijk zijn om aan en uit te trekken.

Handschoenen en sokken voor baby’s moeten extra delicaat zijn. Leverancier extra aandacht voor de nek, handen, voeten en buik van het kind.

Als je door stijl wordt verleid, moet je alles uit de kast halen, maar blijf in de vertrouwdheid van je baby.

In het geval dat er een deal gaande is om geen kledingstukken in de massa te accepteren voor één seizoen, denk dan goed na.

Sabrina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *