Ethereum (ETH) -netwerk wordt onbruikbaar omdat Meme-munten de vergoedingen decimeren

Ethereum (ETH) -netwerk wordt onbruikbaar omdat Meme-munten de vergoedingen decimeren

Ethereum munt op een achtergrond van blauw printplaat patroon

 

Terwijl de cryptocurrency-sector langzaam afglijdt naar een niveau van domheid dat doet denken aan de ICO-boom van 2017, is Ethereum praktisch onbruikbaar geworden doordat het netwerk wordt overstroomd door idiote mememunten. Deze schijnbaar eindeloze pogingen om de door Musk aangewakkerde manie rond Dogecoin te kopiëren, hebben de Ethereum-gasvergoedingen gedwongen tot nieuwe recordhoogtes ver boven de 400 gwei.

 

Nieuwe Dogecoin-rip-offs zoals Shiba Inu (SHIB) en Kishu Inu (KISHU) zijn gestegen tot de top 15 gasvreters, die respectievelijk 2% en 0,5% van het gas opnemen. Dit lijkt misschien niet hoog totdat je bedenkt dat dit gloednieuwe tokens zijn die pas recentelijk zijn gemaakt zonder praktische use-cases, in tegenstelling tot de populaire stablecoin USD Coin (USDC) die slechts 1,9% van het totale gas gebruikt. Het populaire DeFi-platform Uniswap V2 blijft met 31,6% de hoogste benzineslurper op het moment van afdrukken. Staking crypto tips is handig.

 

 

Volgens CEO Changpeng Zhao (CZ) werd het Shiba-Inu-token zo populair nadat het deze week op Binance was genoteerd dat de beurs geen ETH-deponeringsadressen meer had. ‘We hadden vandaag geen ETH-deponeringsadressen meer vanwege SHIB. Nooit eerder gebeurd voor een andere ERC20-munt, ”tweette hij.

 

‘Het niet onderschrijven. Super hoog risico. NFA, ”concludeerde hij.

Andere nieuwe Dogecoin-geïnspireerde ripoffs zoals LEASH, AKITA en ELON verhogen ook de gaskosten via hun toenemende gebruik op Uniswap.

 

Economische dissonantie

De situatie wijst op een ernstig probleem dat de cryptocurrency-ruimte blijft beïnvloeden, aangezien deze wordt overspoeld met gebruikers die geen financiële of technologische basisopleiding hebben. Net als in 2017 zullen al deze munten instorten en sterven en zullen duizenden mensen al hun geld verliezen, waardoor ze mogelijk levenslang van cryptovaluta af kunnen. Het draagt ​​niet bij aan het bevorderen van adoptie of legitimiteit in een veelbelovende industrie die de wereld hard nodig heeft om te slagen. Hoe werkt bitcoin atm?

 

De excentrieke miljardair en CEO van Telsa, Elon Musk, heeft weinig gedaan om de situatie te helpen, door de industrie herhaaldelijk te kleineren door zijn voortdurende promotie van Dogecoin – een project waarvan hij maar al te goed weet dat het geen kans heeft om een ​​veelgebruikte of functionele cryptocurrency te worden. Met opzet gemaakt als een grap met een onbeperkte voorraad, heeft de munt geen van de basisprincipes van gezond geld en zou nooit kunnen werken op het veilige en functionele niveau van Bitcoin.

 

Zoals onlangs geciteerd in The Wall Street Journal, wilden Dogecoin-ontwikkelaars “een munt maken die zo belachelijk is dat hij nooit serieus kan worden genomen”. Behalve dat mensen het serieus nemen, met duizenden Amerikanen die hun broodnodige stimuleringschecks in Dogecoin investeren en de weg bereiden voor een financiële ramp die de crash van 2008 heel goed zou kunnen verkleinen.

 

 

 

 

 

Sabrina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *